۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۴۶

رئیس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران؛

تشکیل مجمع خیرین برای مبتلایان به زخمهای مزمن

تشکیل مجمع خیرین برای مبتلایان به زخمهای مزمن

رئیس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران از تشکیل مجمع خیرین برای مبتلایان به زخمهای مزمن خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بختو، رئیس دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت امروز در نشستی خبری عنوان کرد: جهاد دانشگاهی رسالت و اهدافی را دنبال می کند که حاصل دستاوردهای محققان  در کشور باشد.

وی افزود: تمام موفقیت ها و پیشرفت ها در حوزه های مختلف حاصل ایده های محققان هستند که ما از این ایده ها حمایت می کنیم.

بختو با بیان اینکه جهاددانشگاهی علوم پزشکی فعالیت خود را از سال ۱۳۶۱ آغاز کرده است، گفت:  جمعیتی ۴ تا ۵ میلیون نفری در کشور مبتلا به دیابت نوع یک و دو هستند که از این افراد ۶۰ هزار نفر دچار زخم پای دیابتی می شوند.

به گفته وی، معمولا درصدی از این افراد قطع عضو می شوند که ما با راه اندازی مرکز ملی جامع ترمیم زخم درصدد جلوگیری از این معضل بر آمده ایم. 

بختو اظهار داشت: مدت درمان زخم پای دیابتی ۲ماه است و  آمار جهانی حاکی از آن است که بیش از ۵ هزار دلار برای درمان هر نفر هزینه می شود.

رئیس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران اظهار داشت: زخم پای دیابتی مشکلی است که چند حوزه تخصصی را درگیر می کند، گفت: متخصص غدد، ارتوپد، متخصص عفونی، متخصص تغذیه، جراح و ...  برای درمان زخم مزمن باید حضور داشته باشند که در مرکز ملی ترمیم زخم این شرایط به خوبی فراهم آمده است. در این مرکز علاوه بر درمان در حوزه آموزشی و پژوهشی نیز فعالیت می کنیم. 

به گفته بختو، ما در جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران مجمع خیرینی تشکیل داده ایم تا بتوانیم در راستای ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به زخم های مزمن از منابع مالی خیرین استفاده کنیم.

به گزارش مهر، دومین کنگره ملی ترمیم زخم و بافت از ششم تا هشتم آبان ماه در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد با هدف تبادل اطلاعات بین متخصصین و ارائه آخرین دستاوردهای در حوزه درمان زخم های مزمن برگزار می شود.

کد خبر 2950324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha